​Om SR multiservice

Profil

SR Multiserce startede i 2015. Virksomhedens værdier er blandt andre, kvaliteten af det arbejde, der udføres for kunden, skal være i orden. Vi er omhyggelig, og prioritere, at alle detaljer er i orden, inden vi afslutter en opgave.

Vi er desuden meget fokuseret på at have en god kundekontakt. Fra første kontakt med kunden til det færdige projekt afleveres, skal kunden føle sig tryg ved at have valgt os. Vi vægter en løbende dialog med kunden, så vi på den måde har kunden med hele vejen fra start til slut. Det er efter vores opfattelse nøglen til et godt og optimalt samarbejde.

 

SR Multiservice ønsker at være en virksomhed, der kan tilbyde en bred vifte af forskelligt anlægsarbejde. Det er vigtigt for os at kunne opfylde dine ønsker, og vi lægger derfor vægt på at finde den helt rigtige løsning, der kan opfylde lige netop Dit behov og ønske.

Privat og erhverv

SR Multiservice har i flere år været en foretrukken samarbejdspartner for mange private og erhvervskunder. Vi har erfaringen, fleksibiliteten og effektiviteten til at skabe de mest attraktive og velfungerende omgivelser både for dig og din virksomhed. 

Kontakt os​

Det er vigtigt for os at kunne opfylde dine ønsker, og vi vægter derfor at finde den helt rigtige løsninger til Dig.

Er du i tvivl, om vi kan varetage din specifikke opgave, er du mere end velkommen til at kontakte os så vi kan få en dialog igang. Vi kommer altid ud og ser på opgaven inden vi afgiver det uforpligtende tilbud.

Vi ser frem til at høre fra dig.​

Skriv til os og få et GRATIS uforpligtende tilbud på din næste opgave​

 
Hvilken service ønsker du? *


 
 
 
 
 
 
Billede/fil
Billede/fil
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firma

SR Multiservice 

CVR: 37152226 

Adresse​

Hovedvejen 9

7490 Aulum 

Kontakt

Telefon: 71 96 22 98

E-mail: info@sr-multi-service.dk