Ledige stillinger

Hvis du er interesseret i ​et job hos os, så udfyld formularen her på siden, så kigger vi på det. og vil kontakte dig så snart vi har gennemgået din ansøgning.

Selv om der ikke står en ledig stilling herunder, er du mere end velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning.

Medarbejdende formand søges (Anlægsgartner/brolægger)

Grundet omstrukturering søger en passioneret formand med erfaring og flair inden for grøn & grå anlæg, primært i Midtjylland. Antallet af timer vil variere, men du kommer selv til at have stor indflydelse på antallet af timer.

Der vil i opstarten være stor sparring og kontakt med indehavere, men udførelsen og den daglige ledelse står du som udgangspunkt selv for.

Vi søger en person, som ønsker at vokse i takt med virksomhedens udvikling og som vil gå forrest. Vi vægter ambitioner, loyalitet og engagement højt. I 2019 vandt vi håndværkerprisen i region Midtjylland som bedst anbefalede anlægsgartner, hvorved det naturligt forventes at du leverer kvalitetsløsninger til vores kunder.

Jobbeskrivelse

Opgaver vil bestå i alt lige fra kontakt med eksisterende kunder, nye kunder og samarbejdspartnere, daglig ledelse af et lille team, koordinering og udførelse af daglige arbejdsopgaver. Du kommer til at stå i spidsen for et samlet team på op til 4 mand, som leverer kvalitetsløsninger inden for pleje og vedligeholdelse af grønne områder, samt grå anlæg. Det forventes at du har fuld fokus på servicering af kunder og daglig ledelse af dit team herunder, Planlægning og udførelse af ad-hoc-opgaver samt giver en hånd med på den udførende del.

Vi tilbyder

En arbejdsplads med ordnede forhold, hvor der ikke er langt fra tanke til handling.
En arbejdsplads, hvor du får mulighed for at sætte dit eget præg på hverdagen – herunder udvikling af interne arbejdsgange, samt planlægning.
En digital arbejdsplads, hvor fortsat udvikling af digitale processor er i fokus.
Løn efter kvalifikation.

Kørekort:

B(Almindelig bil), BE(Almindelig bil med stort påhængskøretøj)

Send din ansøgning her​

 
 
 
 
Ansøgning *
 

Vedhæft gerne din ansøgning her

CV *
 

Vedhæft evt. cv her

Nogle felter er ikke udfyldt korrekt
 
Hvilken service ønsker du? * 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firma

SR Multiservice 

CVR: 37152226 

Adresse​

Industrivej Nord 24B

7490 Aulum 

Kontakt

Telefon: 71 99 22 98

E-mail: info@sr-multi-service.dk