Græsplæne

Står du og skal anlægge en helt ny græsplæne eller ønsker du at få din gamle græsplæne pæn igen, er SR Multiservice klar med ekspertisen.

Når en helt ny græsplæne skal anlægges er der flere punkter du bør overveje. Hvad skal plænen bruges til? (Pryds- eller brugsplæne). Hvilken type jordbund har du?, hvor stor vedligeholdelses behov ønsker du at der skal være?, Skal plænen være klar med det samme, eller kan jeg vente på at frøene spirer og gror? overvejelserne er mange men hos SR Multiservice står vi altid klar til at vejlede dig til det rigtige valg.

Vi har erfaring med flere af de mange forskellige frøblandinger, som markedet tilbyder og kan kombinere vores viden med præcis dit behov. Også rullegræs lægger vi let og hurtigt.

Frø eller rullegræs?

Når valget står mellem de traditionelle frø og rullegræs er der flere overvejelser du bør gøre dig. Ved frø er processen billigere, og der er et større udvalg i forskellige græs typer. Til gengæld går der 1½-2 måneder, før plænen er helt klar til brug. Med rullegræs er din græsplæne perfekt fra dag ét. Til gengæld er udvalget lidt mere begrænset og prisen en smule højere. SR Multiservice er altid klar med den fornødne rådgivning til netop din plæne

.

Valg af frøtype

Den typiske plæneblanding er en villaturf. Denne blanding tilpasser sig de fleste forhold. Selvfølgelig har selve jordbundsforholdene også en betydning.

Er du mere til prydplæne er Golf Turfline’s det flotteste valg. Den består af få græssorter, der bedre kan tåle en kort klipning, men bliver mere tæt. Den skal gødes flere gange årligt, og gerne vertikalskæres, for at den ikke gror til og for de flestes vedkommende ender op i mos.

Herudover har du mulighed for at vælge blandinger til skyggede forhold, sandede forhold, våde forhold, blandinger med mikrokløver og meget andet.

Skriv til os og få et GRATIS uforpligtende tilbud på din næste opgave​​

 
Hvilken service ønsker du? *


 
 
 
 
 
 
Billede/fil
Billede/fil
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firma

SR Multiservice 

CVR: 37152226 

Adresse​

Hovedvejen 9

7490 Aulum 

Kontakt

Telefon: 71 96 22 98

E-mail: info@sr-multi-service.dk