Brolægning udføres med fokus på holdbare løsninger

Skal du bruge en dygtig brolægger? Hos SR Multiservice i Aulum tilbyder vi et hav af løsninger inden for brolægning for både private kunder og erhvervskunder i blandt andet Holstebro, Herning og omegn. Vi kører i hele Midt- og Vestjylland og kører også gerne længere ved større projekter.

Vi tilbyder løsninger i forskellige materialer

En belægning skal tjene et praktisk formål, men vores kunder har også krav på et godt håndværk, som de hver dag kan glæde sig over at se. Hos SR Multiservice har vi erfaring med brolægning, og vi kan tilbyde løsninger i flere forskellige materialer, alt efter kundens ønsker og behov. Uanset om du ønsker en billig løsning eller en lidt mere eksklusiv løsning, er vi klar til at hjælpe.

Vi prioriterer altid den gode og åbne kundekontakt højt og vil altid have en løbende dialog, så resultatet af din brolægning bliver præcist, som kunden ønsker det.​

Hvad koster brolægning?

Vores priser på brolægning afhænger blandt andet af opgavens omfang og dine ønsker til materialevalg. Ønsker du en konkret pris, er du derfor meget velkommen til at kontakte os – så udarbejder vi et uforpligtende tilbud til dig.

Ring på telefon 71 99 22 98 eller skriv til e-mail info@sr-multi-service.dk

Skriv til os og få et GRATIS uforpligtende tilbud på din næste opgave​​

 
Hvilken service ønsker du? *


 
 
 
 
 
 
Billede/fil
Billede/fil
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firma

SR Multiservice 

CVR: 37152226 

Adresse​

Hovedvejen 9

7490 Aulum 

Kontakt

Telefon: 71 96 22 98

E-mail: info@sr-multi-service.dk